Rhino Level 1 training

Op 18, 19 en 20 december a.s. organiseren wij een Rhino Level 1 training in het Engels. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Neem voor meer infromatie contact met ons op: 020-314 44 10.

Meer informatie over de training:

Rhino Level 1 training

 

 

 

Op 7, 11 en 12 december organiseren wij een Rhino Level 2 training. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op: 020-314 4410.

 

Meer informatie over de training:
Rhino Level 2 training

 

IRHINO 3D - RHINO OP DE IPAD, IPHONE OF IPOD TOUCH

iRhino 3D is een gratis app voor de iPad, iPhone en iPod Touch. Met iRhino 3D kunt u overal uw ontwerpen en ideeën laten zien. Pannen, zoomen en draaien is allemaal mogelijk met een vingerbeweging. Met de handige navigator kunt u door miniatuurweergaven van de modellen scrollen en het gewenste model eenvoudig kiezen. De Rhino modellen kunnen geladen worden van websites, Google Drive, Dropbox, e-mail bijlagen of vanuit iTunes.


Kenmerken

 • Bekijk alle Rhino 3DM bestanden van v1.0 tot en met 5.0.
 • Blader door de miniaturen van de Rhino bestanden.
 • Zoom, Pan en draai snel zeer grote modellen. Download Rhino bestanden van elke webserver, Dropbox of Google Drive naar de modelbibliotheekop uw iPad of iPhone in een paar minuten (meestal in seconden).
 • Open 3DM bestanden die aan een e-mail zijn gekoppeld.
 • Gebruik iTunes om direct 3DM bestanden te kopiëren.
 • Sla views op om opmerkingen te plaatsen en te e-mailen.
 • E-mail 3DM bestanden rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad of iPod.
 • Zet lagen aan/ uit
 • Retina display ondersteuning
 • Achtergrondkleurinstellingen
 • Bekijk Navigatie-instellingen: Orbit/ Zoom (klassiek) en Kijk/Verplaats.
 • Instellingen Joysticks: duim joysticks maken het gemakkelijk om in de modellen te
  komen en rond te kijken.
 • Opgeslagen weergaven (Named Views): snel navigeren naar opgeslagen weergaven die zijn gemaakt in Rhino.

iRhino 3D browseiRhino 3D download iRhino 3D share iRhino 3D layers iRhino 3D navigateiRhino 3D infoiRhino 3D named views

 

REVIT EN RHINO

Revit is een mooi modelleerprogramma gericht op de bouw. De meest gebruikte zaken in de bouw zijn goed te ontwerpen met Revit. Wel is het lastig om bijvoorbeeld dubbel gekromde vlakken te maken in Revit.  Rhino biedt hiervoor een uitkomst omdat in Rhino vrije vormen gemodelleerd kunnen worden. Een ontwerp dat in Rhino is gemaakt kan in Revit of AutoCAD worden ingeladen en vervolgens verder als project worden bewerkt. Op onze MacroCad website kunt u meer lezen over Revit & Rhino

 

 

 

NIEUW: CERTIFICEER U ALS RHINO EXPERT

Sinds kort zijn er gecertificeerde examens voor Rhino beschikbaar. Voor professionals zijn er twee digitale examens: Rhino Level 1 en Rhino Level 2. Hiermee kunt u uw kennis testen en een officieel digitaal Rhino certificaat van McNeel ontvangen. Bij het goed beantwoorden van 75% van de vragen binnen de tijdslimiet bent u geslaagd. De examens zijn voor Rhino 5 Windows gebruikers en Engelstalig. Later komen er examens beschikbaar voor de Mac en in het Spaans. Voor studenten zijn er aparte examens.

Rhino certificaat 1

Wij bieden speciale Rhino examentrainingen aan. Deze duren één dag en kunt u naar wens op Level 1 of Level 2 volgen. Aansluitend kunt u bij ons het examen maken (dit is bij de prijs inbegrepen). Als u het examen niet haalt of een beter resultaat wilt dan kunt u nog twee pogingen thuis doen. Daarnaast bieden wij ook volledige Rhino Level 1 en Rhino Level 2 trainingen aan. Kijk voor ons aanbod op: Rhino trainingen.