Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

De Rhino tip gaat deze keer over het Dot commando.

Het Dot commando kan gebruikt worden om zichtbare labels bij objecten in het project te plaatsen.

layer Rhino dot

Gebruik de vooraf genummerde Dots met nummer 0 tot en met 9 of gebruik de opdracht Dot en typ uw eigen tekst. Deze tools zijn in de werkbalk Annotate of in het menu Dimension te vinden. Dots hebben als voordeel dat ze altijd parallel aan het scherm en met dezelfde grootte worden weergegeven, ongeacht de manier waarop het model wordt geroteerd of ingezoomd. Het nadeel is dat ze alleen intern in Rhino te gebruiken zijn en niet geëxporteerd kunnen worden.

dot

 convertdot text

Dubbelklik om de inhoud te bewerken (of selecteer met een enkele klik en bewerk via Properties) op een Dot. Hiermee kan ook een tekst met spaties toegevoegd worden: Plaats een Dot met tekst, dubbelklik en voeg de tekst toe met spaties in het invoervak. Om Dots te selecteren kan het SelDot commando gebruikt worden.

Een compleet overzicht wat met Dots mogelijk is kan hier gevonden worden:
Dot | Rhino 3-D modeling (mcneel.com)

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh