Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

Gebruik PictureFrames (commando: Picture) om een flexibelere en krachtigere versie van de BackgroundBitmap* in Rhino te maken.

18 pictureframes as reference

De afbeeldingen worden als textuur toegewezen aan Construction Planes in de 3D omgeving en weergegeven in de Render modus met de texture map (in plaats van in de viewportachtergrond) onafhankelijk van de weergave en de geometrie.

Enkele voordelen voor het gebruik van Picture Frames:
• een onbeperkt aantal afbeeldingen kan in de scène worden geplaatst. De scènes zijn te bekijken in alle Viewports.
• Schaal en roteer afbeeldingen indien nodig. Dit is in tegenstelling tot BackgroundBitmaps die alleen worden uitgelijnd met de Cplane X en Y.
• Afbeeldingen kunnen worden gedimd en meer of minder transparant worden gemaakt.

18 material presets

Een mogelijk nadeel kan zijn dat er geen garantie is dat de afbeelding altijd achter alles in de ruimte zal staan. Picture Frames zijn slechts objecten in de 3D ruimte. Wanneer de afbeelding altijd achteraan moet staan is het wellicht handiger om BackgroundBitmaps te gebruiken.

Meer informatie over het gebruik van Picture frames als referentie afbeeldingen.
Enkele tips voor de opdracht BackgroundBitmap om afbeeldingen het best weer te geven.

*BackgroundBitmaps zijn afbeeldingen die op de achtergrond van een Viewport weergegeven wordt.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh