Rhino

Rhino

is de beste NURBS modeller ter wereld
Rhino.nl

Rhino.nl

voor alles op het gebied van Rhino
Rhino

Rhino

modelleren, renderen, animeren, rapid prototyping

Nieuws | Blog

Rhino cursus

  • Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

  • Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

Rhino (Rhinoceros)

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. Rhino is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden.  

 

 

Grasshopper voor Rhino

 Registratie gesloten
 
0
Grasshopper
Categorie
Grasshopper
Datum
10 november 2021 10:00
Telefoon
020-314 44 10
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duur
6 uur
Benodigde voorkennis
Rhino level 1

Cursus overzicht:

Tijdens de Rhino cursus met Grasshopper leert u de Grasshopper plugin te gebruiken in combinatie met Rhino. Wij werken met kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. U mag een eigen opdracht meenemen. Na afloop bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino cursus. Ook ontvangt u een Rhino certificaat. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. De training duurt één dag. 

Cursus indeling:

  • Deel 1 - Introductie & Algoritmes
    Uitleg hoe Grasshopper en de samenwerking met Rhino werkt, leren werken met de user interface en de opbouw & structuur van definities en uit welke onderdelen ze kunnen bestaan.
  • Deel 2 - Bouwstenen & Ontwerpen:
    Verkennen van de verschillende onderdelen waarmee algoritmes opgebouwd kunnen worden en werken met Lists en Data Trees aan de hand van voorbeelden.

 

Trainingsdata

26 januari
9 maart

 
 

Alle datums

Datums: 9 maart 2021 09:00 - 26 januari 2022 09:00

Powered by iCagenda

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

Privacy- en Cookiebeleid

ARThigh ARRhigh ARTChigh