Rhino 6 BETA voor Windows beschikbaar

RHINO 6 BETA VOOR WINDOWS BESCHIKBAAR

Rhino 6 beta

Het Rhino WIP (Work In Progress) programma heeft onlangs eindelijk de BETA fase bereikt. Dit is de laatste stap in de ontwikkeling van Rhino 6. Werkt u met Rhino 5 voor Windows? Dan mag u de Rhino 6 BETA testen. U kunt de software downloaden via: https://www.rhino3d.com/download/rhino-for-windows/beta.


De vernieuwingen in Rhino 6 BETA zijn nog onder voorbehoud. Het kan zijn dat functies in de BETA uiteindelijk niet in Rhino 6 komen. Kijk voor de vernieuwingen op: http://www.rhino3d.com/v6_mockup/new_mockup.

Het kan nog even duren voordat Rhino 6 officieel beschikbaar komt. Dit kan zeker een half tot een heel jaar duren. Het geduld wordt dus nog even op de proef gesteld, maar het einde is in zicht.

Iedereen die al de Rhino WIP voor Windows gebruikt, kan deze via het programma updaten naar de BETA: Rhino > Help > Check for Updates. Deze hoeft dus niet apart te worden geïnstalleerd.

 

Rhino for Mac WIP

Rhino WIP

Voor de Mac gebruikers is er helaas nog geen BETA versie beschikbaar, maar wel een WIP versie. Deze kan via de volgende link gedownload worden: https://www.rhino3d.com/download/rhino-for-mac/5/wip. Om de WIP versie te gebruiken dient u een geldige licentie te hebben aangeschaft.

Let wel, BETA en WIP versies zijn nog geen stabiele programma’s en kunnen dus beter niet gebruikt worden voor belangrijke (commerciële) werkzaamheden.

Lees meer over Rhino for MAC WIP op: https://wiki.mcneel.com/rhino/mac/wip.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Eelman: 020-314 44 10.

Privacy- en Cookiebeleid