Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

In deze blog bespreken we regelmatig handige ‘verborgen’ functies in Rhino waarmee veel tijd bespaard kan worden. Met deze keer: Trim

 06 trim 3 06 trim 1 06 trim 2

Gebruik bij het trimmen van lijnen, in plaats van de standaard Trim functie, de Fillet met een radius van nul om de hoeken bij te snijden en aan te sluiten. Omdat Fillet de instellingen onthoudt en Fillets waarschijnlijk vaker gebruikt worden dan Chamfers, het is waarschijnlijk nog handiger om Chamfer te gebruiken voor deze truc. Stel hiervoor beide afstanden in op nul.

06 trim 4

Ook de functie Connect kan gebruikt worden om twee curves met de uiteinden aan elkaar te verbinden. Bij deze functie zal de verbinding automatisch een radius van nul hebben en hoeft er dus niets ingesteld te worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh