Rhino plug-ins


RhinoGold
RhinoGold is een plug-in die speciaal voor de sieradenbranche is ontwikkeld en specifieke functies heeft, zoals:

  • het automatisch verdelen van stenen op een oppervlakte (pavé);
  • real-time berekenen van het gewicht van het ontworpen sieraad;
  • een uitgebreide database van materialen, edelstenen en steenzettingen.
     
RhinoGold Logo
 


Flamingo
Flamingo is een render plug-in, waarmee o.a. realistische transparante oppervlakken, spiegelende oppervlakken en schaduwen gerenderd kunnen worden. 

   
Flamingo 2 Logo 1website 
       

Grasshopper
Grasshopper is een plug-in voor Rhino, waarmee bijzondere structuren in het model gegenereerd kunnen worden.  De plug-in wordt met succes ingezet als brug naar bouwkundig BIM software, die sterk aan regels is gebonden. Mooie bijkomstigheid is dat Grasshopper gratis is en geen programmeerkennis vereist. 
   
 Grasshopperwebsite
       


Bongo
Bongo is een (geïntegreerde) animatie-uitbreiding voor Rhino. Dankzij keyframe animaties, is het mogelijk modellen te animeren. Daarnaast is het mogelijk om objecten te verplaatsen, te verschalen en te roteren, zonder dat deze geëxporteerd hoeven te worden. Bongo is met name geschikt voor animaties, zoals productpresentaties, procesvisualisaties en 3D gebruiksaanwijzingen.

 

   Bongowebsite


Arion for Rhino
Rhino live is een hybrid renderengine plug-in waarmee extreem fotorealistische renderingen gemaakt kunnen worden. Hybrid rendering is renderen op zowel de processor als de videokaart. Doordat er meer rekenkracht beschikbaar is, kan er veel sneller gerenderd worden.  De plug-in is ontwikkeld door RandomControl

 

 

 
 arion for 3dsmax fullwebsite

 

V-Ray for Rhino
V-Ray is één van de bekendste render engines ter wereld en ook beschikbaar voor Rhino. De plug-in is compleet geïntegreerd in Rhino voor een optimale workflow. Voordeel is dat er snel en eenvoudig fotorealistische renderingen gemaakt kunnen worden. 

 

 

   vray for rhino 150px

Orca3D

Orca3D is een bekende plug-in specifiek voor jacht- en scheepsontwerp. Met Orca 3D kunnen analyses en berekeningen worden gemaakt. 

 

   orcad3d

 

 

 

Privacy- en Cookiebeleid

ARThigh ARRhigh ARTChigh