Rhino Level 2 cursus

Tijdens de Rhino Level 2 cursus leert u technieken om kwalitatief hoogwaardig te modelleren. Kernonderwerpen zijn: het aansluiten van vlakken, analyseren van vormen, het toepassen van geavanceerde modelleercommando’s  en renderen. Wij werken met kleine groepen,  zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. U mag een eigen opdracht meenemen. Na afloop bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino cursus. Ook ontvangt u een Rhino certificaat. De training duurt drie dagen en kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online.

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer en Rhino specialist. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en verzorgt bij ons diverse trainingen en support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rhino logo

Inhoud Rhino Level 2 cursus

  • Applicatiebeheer: aanpassingen in de User Interface maken en het gebruik van eenvoudige Macro's.
  • NURBS Curves: door middel van control points, gradatie en continuïteit inzicht en controle krijgen over het exacte verloop en aaneensluiting van NURBS Curves.
  • NURBS Surfaces: Door middel van control points, gradatie en continuïteit inzicht en controle krijgen over het exacte verloop en aaneensluiting van NURBS oppervlakken.
  • Geavanceerd modelleren: Een scala aan geavanceerde modelleer technieken.
  • MESH surfaces: het opschonen van 3D scans en voorbereiden op 3D printen.
  • Renderen: het werken met licht, materiaal en camera's om realistische afbeedlingen te maken.

 

ARThigh ARRhigh ARTChigh