Rhino Level 2 examentraining

Aan de hand van het Rhino Level 2 boek wordt u voorbereid op het Rhino Level 2 examen. Uw voorkennis is Rhino Level 2. De training duurt één dag en wordt op onze vestiging in Amsterdam gegeven of op locatie. Na afloop bieden wij 90 dagen gratis telefonische support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino Level 2 examentraining. U ontvangt een officieel Rhino level 2 certificaat.

Trainer

Eric Eelman is onze Application Engineer en Rhino specialist. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en verzorgt bij ons diverse trainingen en support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rhino logo

Inhoud Rhino Level 2 examentraining

  • Onderwerpen: opfrissen van de kennis over verschillende onderdelen van Rhino, zoals: het aanpassen van de gebruikersinterface, macro’s maken & geavanceerde visualisatie en evaluatie- en analysetechnieken.
  • Voorbereiding: uitleg over welke systeemeisen er zijn voor het maken van de test, welke hulpmiddelen gebruikt mogen worden en hoe de test is opgebouwd.
  • Proefexamen: ter voorbereiding maken we een aantal oefenvragen.
  • Examen: aan het eind van de dag is er gelegenheid om examen te doen.

 

 Rhino examentraining voorblad

Privacy- en Cookiebeleid

ARThigh ARRhigh ARTChigh