Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

De Cursortoetsen, zoals de pijltjestoetsen ook genoemd worden, kunnen gebruikt worden om de weergave stapsgewijs te wijzigen vanuit elke viewport. Dit is een geweldige aanvulling op de vloeiendere dynamische pan of orbit opties die kunnen worden gebruikt door met of zonder Alt het muiswiel ingedrukt te houden in de perspectiefweergave.

12 cursortoetsen

De pijltjestoetsen kunnen ook gebruikt worden voor het stapsgewijs verschuiven en bewegen van objecten en controle points over een vast ingestelde afstand. Het gebruik van CTRL en/of SHIFT samen met de Alt en de pijlen zorgt voor drie verschillende afstandsinstellingen. Deze instellingen zijn te vinden en te wijzigen in Tools Options > Modeling Aids > Nudge.

Wanneer er gekozen wordt om alleen de pijltjestoetsen te gebruiken voor het verplaatsen van objecten, zal de bovengenoemde dynamische weergave manipulatie (Alt + muiswiel) worden uitgeschakeld. De optie Alt + pijltoetsen kan gekozen worden om de standaard weergavefuncties te behouden.

12 page up   12 page down

De pijlen verschuiven objecten orthogonaal in de richting van de actieve CPlane of Word Axis naargelang welke optie geselecteerd is. PageUp en PageDown kunnen ook op dezelfde manier als de pijltoetsen gebruikt worden voor de manipulatie in de z-as richting.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh