Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

Gebruik het CheckNewObjects commando om fouten te ontdekken in objecten.

CheckNewObjects Command


Dit commando is een hulpmiddel om fouten te vinden die ongeldige geometrie in het model maken. Het is standaard uitgeschakeld. Typ CheckNewObjects bij de opdrachtprompt om dit in te schakelen. Deze functie maakt het mogelijk om de oorzaak van slechte geometrie die aan het model wordt toegevoegd te vinden en op te lossen.

Hoe werkt CheckNewObjects?
Elke keer als een object wordt gemaakt of geïmporteerd uit een bestand, voert Rhino de opdracht Check uit. Als de controle vaststelt dat het object slecht is, geeft Rhino een dialoogvenster weer waarin u wordt geïnformeerd over het probleem. Dit bericht wordt één keer weergegeven voor elk ongeldig object dat is gemaakt.

 CheckNewObjects Mac CheckNewObjects Windows

Helpen bij het opsporen van fouten
Als u McNeel wilt helpen bij het opsporen van fouten in Rhino (naast het vinden van slechte objecten voor uw eigen doeleinden), schakelt u deze functie in en kunt u bij het vinden van een slecht object via de knop Report Bug in de melding dit aan McNeel doorgeven.

Check is een tijdrovend proces
Het checken kan het importeren van bestanden en werken met complexe modellen iets langzamer maken. Als u merkt dat Rhino te traag wordt, kunt u het best deze tool weer uitschakelen door opnieuw CheckNewObjects in te typen in de opdrachtprompt.

Klik hier voor meer info hier over slechte objecten en hoe ze te vermijden of op te lossen.

Neem voor meer informatie contact met ons via 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh