Sedar headquarters, Ahmed Darwish, rhino3d.com

Gabriel Spath, rhino3d.com

Shaynan Bashash, rhino3d.com

David, The Starship Cygnet, Rhino3d.com

Ryan Wynott, Rhino3d.com

ThomasAn, rhino3d.com

Michele Monterisi, rhino3d.com

Rhino Level 1 cursus

Tijdens de Rhino Level 1 cursus leert u de basis van 3D modelleren in Rhino. Na de training kunt u zelfstandig een 3D model opzetten in Rhino. Wij werken met kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. U mag een eigen opdracht meenemen. Na afloop bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino cursus. Ook ontvangt u een Rhino certificaat. De training duurt drie dagen en kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of info@macrocad.nl

 Inhoud Rhino Level 1 cursus

  • User interface: leren werken met de user interface en aanpassen van de modelleeromgeving.
  • NURBS: het maken van elementaire grafische objecten, lijnen, cirkels, bogen, krommen, solids en oppervlakken.
  • Exact modelleren: modellen met precisie coördineren met behulp van input, object snaps en smart track tools.
  • Organisch modelleren: controlepunten gebruiken om curven en oppervlakken te bewerken voor organische vormen.
  • Presenteren: het analyseren en renderen van het model en het importeren en exporteren na andere bestandsformaten.

Rhino banner

Trainer

Eric Eelman is onze Application Engineer en Rhino specialist. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en verzorgt bij ons diverse trainingen en support.

In deze blog bespreken we: Meten tijdens een functie. 

length menudistance menuradius menu

De Length, Distance en Radius commando's zijn zogeheten nestbare commando’s. Dit houdt in dat tijdens een ander commando zoals bijvoorbeeld Fillet of FilletEdge met Radius de waarde ingesteld kan worden met behulp van een reeds bestaande waarde.

 length.pngdistance.pngradius

Start bijvoorbeeld Fillet, klik op Radius in de commandoregel, typ nu 'Radius' en <Enter>. Wanneer vervolgens met een klik op een niet-lineaire curve wordt geselecteerd, wordt de waarde van de radius op deze locatie doorgegeven aan de radius van de nog lopende Fillet opdracht als de nieuw te gebruiken straal. Zo kan dus exact de waarde van de andere Fillet overgenomen worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ARThigh ARRhigh ARTChigh