Gebruik het CheckNewObjects commando om fouten te ontdekken in objecten.

CheckNewObjects Command


Dit commando is een hulpmiddel om fouten te vinden die ongeldige geometrie in het model maken. Het is standaard uitgeschakeld. Typ CheckNewObjects bij de opdrachtprompt om dit in te schakelen. Deze functie maakt het mogelijk om de oorzaak van slechte geometrie die aan het model wordt toegevoegd te vinden en op te lossen.

Hoe werkt CheckNewObjects?
Elke keer als een object wordt gemaakt of geïmporteerd uit een bestand, voert Rhino de opdracht Check uit. Als de controle vaststelt dat het object slecht is, geeft Rhino een dialoogvenster weer waarin u wordt geïnformeerd over het probleem. Dit bericht wordt één keer weergegeven voor elk ongeldig object dat is gemaakt.

 CheckNewObjects Mac CheckNewObjects Windows

Helpen bij het opsporen van fouten
Als u McNeel wilt helpen bij het opsporen van fouten in Rhino (naast het vinden van slechte objecten voor uw eigen doeleinden), schakelt u deze functie in en kunt u bij het vinden van een slecht object via de knop Report Bug in de melding dit aan McNeel doorgeven.

Check is een tijdrovend proces
Het checken kan het importeren van bestanden en werken met complexe modellen iets langzamer maken. Als u merkt dat Rhino te traag wordt, kunt u het best deze tool weer uitschakelen door opnieuw CheckNewObjects in te typen in de opdrachtprompt.

Klik hier voor meer info hier over slechte objecten en hoe ze te vermijden of op te lossen.

Neem voor meer informatie contact met ons via 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..