McNeel, de ontwikkelaar van Rhino, organiseerde van 18 t/m 20 oktober het Rhino World event voor resellers in Barcelona. Eric (Rhino specialist) en Myrna (marketing) waren daar natuurlijk bij en vertellen er meer over: Rhino World stond in het teken van de nieuwe Rhino 8 release.Je kunt alles over Rhino 8 lezen in de blog die Eric geschreven heeft: Nieuw in Rhino 8

Rhino Event Group Rhino Man 

Daarnaast stond McNeel stil bij hun filosofie: de Rhino gebruiker staat altijd centraal. Er wordt continu gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen. Ook werd ingegaan op Rhino binnen de workflow. Een sterk punt van Rhino is dat je vrije vormen kunt creëren. Doordat Rhino in combinatie met veel andere pakketten gebruikt kan worden, zoals SketchUp en Revit kan het eenvoudig in de workflow worden ingezet. Verder waren er mooie presentaties van gebruikers binnen diverse industrieën. En natuurlijk kwam de Sagrada Familia voorbij. Rhino wordt ingezet voor de bouw.

 View Barcelona Day View Barcelona Night

Rhino World werd gehouden in een prachtige omgeving. Als afsluiting moesten we natuurlijk wél de Sagrada Familia bezoeken!

Rhino Familia Sagrada Familia Windows